Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1461 відгук
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Кондитерський трафарет — Стрекоза No1 — Ø18 см

    • В наявності

    32 

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Кондитерський трафарет — Стрекоза No1 — Ø18 см
    Кондитерський трафарет — Стрекоза No1 — Ø18 смВ наявності
    32 
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Інформація для замовлення

    Інтернет-магазин "Східний Торговий Альянс" хоче поділитися з Вами одним із варіантів застосування трафаретів — прикраса посуду та приготованих страв.

            Трафарети можна використовувати для оформлення будь-яких поверхонь: скла, металу, тканини тощо.  Але те, що трафарети можна ще використовувати й для прикрашання їжі, замислюється не кожен.

            Адже багато хто бачив різні малюнки на капучино, які "малюють" у кав'ярнях. Такий різновид творчості навіть має назву — латеарт. Цьому теж можна навчитися. Наприклад, робити ось такі малюнки на пенці з молока

             Але про це ми, можливо, розповімо іншим разом, а сьогодні ми хочемо поділитися з Вами досить простим варіантом прикрашання тарілки для подавання солодкого та розповімо один секрет для того, щоб у вас це вийшло.

             Отже, оформлення бісквітно-кручного рулетика. Для цього Вам знадобиться:

    - тарілка

    - трафарети 

    - ситечко для чаю

    - цукрова пудра

    - какао та/або кориця

            Як Ви бачите тарілку, можна брати будь-яку. Навіть із візерунками. Це не страшно, тому що їх буде потім і не видно. Насипаємо цукрову пудру на трафарет

            Ось така маленька вийшла сніжинка. Наче продовження малюнка на тарілці.

             Можна зробити ще одну сніжинку та через ситечко присипати тарілку цукрової пудрою, постукавшись закрити весь малюнок. Потім кладемо рулет.

            На рулет через трафарет насипаємо дві різні сніжинки сумішшю какао з корицею. І трохи "збризкуємо" цією ж сумішшю краї тарілки, щоб відтінити та закрити ті місця, які не зачинилися пудрою. І Ваша страва готова.

     

               Поруч із рулетом можна ще покласти шоколадку або ще що-небудь, це вже на Ваш розсуд, а можна й так залишити, так здається теж досить ошатно.  Можна подавати.

     

    Тепер про секрети. Насипку через трафарети треба робити через таке ось ситечко для чаю. Це дає можливість точкового насипу.

     

    І тепер рецепт рулету, якщо хтось цікавиться:

    Спочатку готуйте начинку, бо потім буде колись.

    Рецепт начинки:
    0,5 кг сиру (я беру розвісний дмитровий, але дивіться, щоб було написано саме сир, а не сирний продукт)
    0,5 пачки вершкового масла (приблизно 100 г)
    5 столових ложок цукру
    3 краплі натурального ароматизатора "Ваніль" або ванільного цукру 0,5 ст. л. (можна покласти улюблений аромат: корицю, какао тощо)

    Олія розтопити, додати цукор, ванілін і перемішати до розчинення цукру. Покласти сир і занурюватим блендером довести масу до легкості. Бажано це зробити саме заглибним блендером, тому що саме він надає масі повітряність, розбиваючи всі грудочки. Начинку поставити в холодильник.

    Рецепт бісквіту:
    збити 3 холодні яйця, в суміш вилити 1 банку згущенки та покласти 1/2 чайної ложки соди, гашеної соком лимона або оцтом, міксером усе перемішати й туди ж висипати 120 г. борошна. Вимісити міксером до однорідної консистенції.

    ****
    Внимание! Звертайте увагу на склад згущеного молока, у ньому мають бути тільки молоко та цукор. Думаєте, що вся згущеність складається з цього? Ви здивуєтеся, коли будете читати склад. Чого тільки не стягують у звичайну згущену! До речі, варене згущене намисто я ніколи не купую готове та тільки варію сама. Варена згущена — це взагалі одна назва, тому що там ВСІГДА купа хімії та іноді навіть без молока! Бережіть своє здоров'я й особливо здоров'я своїх дітей!
    ****

    Духовку розігріти заздалегідь до 180 г, щоб готову суміш відразу поставити в духовку.

    На лист покласти кальку (я змащую деко водою й тоді калька прилипає до нього та з нею зручніше працювати), кальку змащувати олією і вилити туди бісквітну суміш.
    Поставити в духовку та випікати 7-10 хвилин. Я завжди розглядаю в духовку, тому що в різних духовках піклуватиметься по-різному. Охолоджувати за кімнатної температури, щоб не проґавити момент теплого бісквіту, щоб він не зламався під час згортання.

    ***

    Якщо бісквіт пристав усе ж до паперу, витягніть його разом із папером і покладіть на вологий рушник ненадовго, Ви самі зрозумієте, коли прибирати рушник — бісквіт почне відставати від паперу.

    ***

    І ось коли бісквіт стане трохи теплим, викласти начинку на корж, розподілити рівномірно по всій поверхні й акуратно підіймаючи папір, почати завертати рулет. Коли рулет загорнений, його бажано поставити в прохолодне місце, я складаю на балкон, і переодовично його перевертати з боку на бік, щоб він не примушився, а придбав порівняно круглу форму.  Через 2-3 години можна прибирати в холодильник. Можна рулет залишити в папері та потім ще упакувати у пакет. Бажано рулету дати протистояти ніч, щоб начинка просочила бісквіт, але й свіжоприготований він дуже смачний.

     

    Усім приємного апетиту та вдалої творчості!


    • Ціна: 32 

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner