Вирубка кондитерська – це унікальний кондитерський інвентар, який дозволяє перетворити звичайну випічку в справжній витвір мистецтва. Красиві фігурки з мастики або марципана, які вам часто доводилося бачити на тортах, - це далеко не рукотворний шедевр. Це результат використання професійних кондитерських вирубок. Спеціальних навичок для роботи з даними інструментарієм не потрібно. Практично кожен початківець кухар може відчути себе на місці художника-кондитера, і створити власними руками справжній шедевр.
Основная задача вырубок – сделать аккуратные фигурки из теста (мастики, марципана). Таким образом, можно придать интересную форму печенью, сделать отдельные элементы украшений для пирога и т.д. Но дело не только в этом. Просто данный кондитерский инвентарь существенно экономит время повара на приготовление того или иного блюда. Буквально за пару минут он может вырезать детали цветка из теста, соединить их воедино и мастерски украсить изделие. Без кондитерських вирубок на це пішло б хвилин 15-20, якщо не більше, адже не у кожного кондитера рука набита настільки, щоб з першого разу вирізати ножем 7-10 однакових елементів. А якщо прикраса виробів поставлено на конвеєр, тоді така трата часу - недозволена розкіш.
ТОВ "Східний Торговий Альянс" представляє Вашій увазі великий вибір кондитерських вирубок, плунжерів і відбитків.