Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1461 відгук
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Мигдальна мука — Luis Cremades — 0,5 кг

    • В наявності

    350 /упаковка

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Мигдальна мука — Luis Cremades — 0,5 кг
    Мигдальна мука — Luis Cremades — 0,5 кгВ наявності
    350 /упаковка
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Інформація для замовлення

    Мигдальне борошно — подрібнений мигдальний горіх, який використовується для виготовлення горіхових начинок, білково-горіхових і пісочно-горіхових напівфабрикатів, як домішка для всіх типів тіста, як прикраса і як самостійна страва.

    З нею готують мигдальний крем — чудову начинку для булочок і тарталеток. Однак борошно з мигдалю застосовується не тільки під час приготування солодощів. Саме її використовують для надання густішої консистенції деяким соусам і супам, традиційним для середземноморської кухні.
    Мигдальне борошно зберігає корисні властивості ядер мигдалю, його тонкий смак і делікатний аромат, передаючи їх готовим стравам.

    Без використання мигдалевого борошна неможливо приготувати багатьох десертів, які стали класичними: це і грушевий пиріг із франжипаном, і печива макаронів, і бісквіти «декуаз» і «жіноуаз», і знаменитий французький листений пиріг Chateau Pithiviers. З неї готують мигдальний крем — чудову начинку для булочок і тарталеток.

    Тим, хто цікавиться у підтримці своєї ваги на відповідному рівні, рекомендується використовувати в приготуванні страв саме цей вид мигдального продукту, а не пшеничну, рисову та інший різновид борошна.

    Всі рецепти готуються, так би й на швидку руку, адже продукт-то вже готовий! І смак у страв, що опановуються — ніжний горіховий. Часто, коли господині пікуть щось, вони турбуються щодо того, щоб виріб не вийшов занадто сухим. Мигдальне борошно додає в тісто необхідну кількість рідини, і в процесі приготування в духовці пироги, коржі, хліб і кекси пропікаються, але не стають сухими.

    Є ще одна перевага на користь використання мигдалевого борошна. Алергікам реагує на речовину глютен, яка міститься у виробах із тіста, чудово підійде варіант заміни вищезгаданим продуктом.

    Звичайно, можна зробити мигдальне борошно в домашніх умовах: купити чищений мигдаль, бланшувати, очистити від коричневої плівочки, обсушити, розмолоти в пудру, але... досить складно отримати однакові, потрібні розміри, крупи, а, якщо трохи перетримати рівень помелу, горіхи перетворяться на олійну масу. Тому набагато простіше використовувати вже готове мигдальне борошно.

    • Ціна: 350 /упаковка
    • Спосіб упаковки: Вес 500 г.

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner