Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1613 відгуків
"Східний Торгівельний Альянс"- Кондитерська сировина, прикраси та інструментарій, друк їстівних фото
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Какао-порошок алкалізований 22/24 — Італія — 1 кг

    • Немає в наявності

    310 ₴

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Какао-порошок алкалізований 22/24 — Італія — 1 кг
    Какао-порошок алкалізований 22/24 — Італія — 1 кгНемає в наявності
    310 ₴
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Інформація для замовлення

    Какао — дуже смачний напій. Після проведених досліджень стало доповнено відомо, що какао-порошок має також корисні властивості. У складі какао-порошка міститься теобромін — алкалоїд, що має бадьорливі властивості, але м'якший, ніж, наприклад, кофеїн. Какао корисне ті людям, які не можуть вживати каву. Теобромін майже не впливає на нервову систему, але дуже активно стимулює дихальну систему, а також серцево-судинну. Какао-порошок дуже корисний у разі бронхіальної астми, а також слугує захистом зубам від негативного впливу цукру.
    ТОВ "Східний Торговий Альянс" пропонує Вам рецепт смачного торта з використанням какао-порошку.
     

    Торт «Панчо»
    Інгредієнти:

    Бісквіт для торта Панчо

    5 великих яєць

    1 1/2 склянки цукру

    4 ст.л. какао

    1 ч. л. розпушувача

    1 ч. л. лимонного соку

    1 1/2 склянки борошна

    Крем

    800 г 20-30% сметаны

    1 склянка цукру

    2 ч. л. лимонного соку

    1 банка консервованих ананасів

    1 склянка волоських горіхів або рубаного мигдалю

    75 г темного шоколаду

    Спосіб приготування

    1. Відокремити білки від жовтків. Білки збити у пишну піну з дрібкою солі. Збивати до стійких піків.
    2. Жовтки збити з цукром, поки маса не збільшиться в об'ємі та не стане білою. Додати четверту частину білків, перемішати. Потім всипати просіяне борошно з розпушувачем і лимонний сік.
    3. Акуратно вмішати інші білки, перемішуючи лопаточкою в напрямку зверху вниз.
    4. Розігріти духовку до 180 градусів. Тісто розділити на дві миски. Одна частина буде трохи більшою. У більшу частину додати какао, обережно перемішати. Заповнити тестом 2 форми та піч 20-25 хвилин. Перевірити на готовність зубочисткою — вона має виходити сухою з центру.
    5. Тим часом приготувати крем — збити сумішену з цукром до консистенції легкого пишного крему. Збивати потрібно до повного розчинення кристалів цукру. Час збивання залежатиме від якості та жирності сметани. Крем має вийти легкий і пишний, тримати форму. Якщо не загущує, можна додати пакетик закріплювача для вершків.
    6. Готові коржі дістати з форми, відокремивши їх ножем від стінок, остудити. Шоколадний корж розрізати вздовж навпіл, залишивши знизу 1.5-2 см основу.
    7. Світлий бісквіт і залишок шоколадного порізати невеликими кубиками 2-3 см.
    8. Корж — основа змастити сметановим кремом. Посипати горіхами та дрібно нарізаними ананасами.
    9. Потім почати складання торта: викласти шар шматочків бісквіту, змастити сумішевим кремом, посипати горішками й ананасами.
    10. Повторювати, поки не закінчиться бісквіт і крем. Торт має вийти у формі купола.
    11. Після того як усі шари укладені, обмазати сміттєвою, що залишилася. Можна поставити торт у морозилку на 20 хвилин. Крем зверху схопиться й шоколад швидше застигатиме, коли прикрашатимете.
    12. Розтопити шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі (вмикайте по кілька секунд за раз і розмішуйте). Полити розтопленим шоколадом зверху.
    13. Поставити в холодильник просочитися хоча б на 4 години, краще на ніч.
    • Ціна: 310 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner