Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1461 відгук
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Мигдальна мука — Luis Cremades — 1 кг

    • В наявності

    638 /кг

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Мигдальна мука — Luis Cremades — 1 кг
    Мигдальна мука — Luis Cremades — 1 кгВ наявності
    638 /кг
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Мигдальне борошно — подрібнений мигдальний горіх, який використовується для виготовлення горіхових начинок, білково-горіхових і пісочно-горіхових напівфабрикатів, як домішка для всіх типів тіста, як прикраса і як самостійна страва.

    З нею готують мигдальний крем — чудову начинку для булочок і тарталеток. Однак борошно з мигдалю застосовується не тільки під час приготування солодощів. Саме її використовують для надання густішої консистенції деяким соусам і супам, традиційним для середземноморської кухні.
    Мигдальне борошно зберігає корисні властивості ядер мигдалю, його тонкий смак і делікатний аромат, передаючи їх готовим стравам.

    Без використання мигдалевого борошна неможливо приготувати багатьох десертів, які стали класичними: це і грушевий пиріг із франжипаном, і печива макаронів, і бісквіти «декуаз» і «жіноуаз», і знаменитий французький листений пиріг Chateau Pithiviers. З неї готують мигдальний крем — чудову начинку для булочок і тарталеток.

    Тим, хто цікавиться у підтримці своєї ваги на відповідному рівні, рекомендується використовувати в приготуванні страв саме цей вид мигдального продукту, а не пшеничну, рисову та інший різновид борошна.

    Всі рецепти готуються, так би й на швидку руку, адже продукт-то вже готовий! І смак у страв, що опановуються — ніжний горіховий. Часто, коли господині пікуть щось, вони турбуються щодо того, щоб виріб не вийшов занадто сухим. Мигдальне борошно додає в тісто необхідну кількість рідини, і в процесі приготування в духовці пироги, коржі, хліб і кекси пропікаються, але не стають сухими.

    Є ще одна перевага на користь використання мигдалевого борошна. Алергікам реагує на речовину глютен, яка міститься у виробах із тіста, чудово підійде варіант заміни вищезгаданим продуктом.

    Звичайно, можна зробити мигдальне борошно в домашніх умовах: купити чищений мигдаль, бланшувати, очистити від коричневої плівочки, обсушити, розмолоти в пудру, але... досить складно отримати однакові, потрібні розміри, крупи, а, якщо трохи перетримати рівень помелу, горіхи перетворяться на олійну масу. Тому набагато простіше використовувати вже готове мигдальне борошно.

    Основні
    Країна виробникІспанія
    Користувацькі характеристики
    УпаковкаПакет
    • Ціна: 638 /кг

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner