
Мигдальна мука — Luis Cremades — 1 кг
- В наявності
638 ₴/кг
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Мигдальне борошно — подрібнений мигдальний горіх, який використовується для виготовлення горіхових начинок, білково-горіхових і пісочно-горіхових напівфабрикатів, як домішка для всіх типів тіста, як прикраса і як самостійна страва.
З нею готують мигдальний крем — чудову начинку для булочок і тарталеток. Однак борошно з мигдалю застосовується не тільки під час приготування солодощів. Саме її використовують для надання густішої консистенції деяким соусам і супам, традиційним для середземноморської кухні.
Мигдальне борошно зберігає корисні властивості ядер мигдалю, його тонкий смак і делікатний аромат, передаючи їх готовим стравам.
Без використання мигдалевого борошна неможливо приготувати багатьох десертів, які стали класичними: це і грушевий пиріг із франжипаном, і печива макаронів, і бісквіти «декуаз» і «жіноуаз», і знаменитий французький листений пиріг Chateau Pithiviers. З неї готують мигдальний крем — чудову начинку для булочок і тарталеток.
Тим, хто цікавиться у підтримці своєї ваги на відповідному рівні, рекомендується використовувати в приготуванні страв саме цей вид мигдального продукту, а не пшеничну, рисову та інший різновид борошна.
Всі рецепти готуються, так би й на швидку руку, адже продукт-то вже готовий! І смак у страв, що опановуються — ніжний горіховий. Часто, коли господині пікуть щось, вони турбуються щодо того, щоб виріб не вийшов занадто сухим. Мигдальне борошно додає в тісто необхідну кількість рідини, і в процесі приготування в духовці пироги, коржі, хліб і кекси пропікаються, але не стають сухими.
Є ще одна перевага на користь використання мигдалевого борошна. Алергікам реагує на речовину глютен, яка міститься у виробах із тіста, чудово підійде варіант заміни вищезгаданим продуктом.
Звичайно, можна зробити мигдальне борошно в домашніх умовах: купити чищений мигдаль, бланшувати, очистити від коричневої плівочки, обсушити, розмолоти в пудру, але... досить складно отримати однакові, потрібні розміри, крупи, а, якщо трохи перетримати рівень помелу, горіхи перетворяться на олійну масу. Тому набагато простіше використовувати вже готове мигдальне борошно.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 638 ₴/кг