
Альбумін — сухий яєчний білок — Кальберг (Швеція) — 1 кг
- В наявності
від 1 889 ₴/кг
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
СВІЙСТВА: Сухий яєчний білок виготовлений новою технологією для оптимізації функціональних властивостей. Поліпшені показники мікробіології альбуміну дають змогу збільшити термін зберігання готової продукції.
НАЗНАЧЕНИЕ: Альбумін призначений для:
- збивних оздоблювальних напівфабрикатів для тортів і тістечок,
- безе, пастили та зефіру,
- тортів і цукерок типу «Суфле» і «Пташине молоко»
ЗАСТОСУВАННЯ: Підготовка сухого яєчного білка полягає в розведенні сухого яєчного білка у воді з температурою 35-40 °C (з попереднім замочуванням) у таких пропорціях, що забезпечують вихід приблизно 12% сухої речовини в рідкому білку:
10 кг води + 1 кг сухого яєчного білка = 11 кг рідкого яєчного білка
Збивна рідкість яєчного білка — 1/18. З 100 мл. 10% рідкого білка виходить приблизно 1800 мл піни. Тривалість збивання рідкого яєчного білка, залежно від використаного обладнання — 10-13 хв. Густота піни — 60 г/л.
Стійкість піни збитого рідкого яєчного білка — 25-30 хв.
ПАКОВАННЯ: Розфасований альбумін у мішки, всередині з поліетиленовим пакетом по 15 кг. Сухий яєчний білок зберігається в сухому прохолодному, темному місце в оригінальному пакованні, зберігаючи свої якісні характеристики впродовж 24 місяців із дня виробництва.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Швеція |
- Ціна: від 1 889 ₴/кг