Силіконові молди для мастики
Молди для мастики – це спеціальні фігурні форми, завдяки яким можна створювати об'ємні прикраси для тортів і кондитерських виробів. Працювати з ними досить просто і зручно, а головне – молди для мастики позбавляють від багатогодинної ліплення складних фігур.
При нанесенні цукрової мастики молди можна поєднувати пасту різних кольорів. В результаті на виході вийде об'ємна різнобарвна фігура. Для закладання у форми краще всього використовувати спеціальну цукрову мастику для ліплення. Перед цим форма по всіх стінках обробляється крохмалем. Потрібно бути гранично уважним і при використанні складної форми скористатися пензликом, щоб крохмаль опинився на всій її поверхні. Якщо цього не зробити, готова фігура буде погано відставати від форми і може деформуватися.
Можливості використання молдова для мастики надзвичайно широкі. Наприклад, за допомогою спеціальної форми можна створювати нитки «перлинних» цукрових бус, які так чудово виглядають на весільних тортах. Подібним чином вылепливаются і більш складні ланцюги: бордюри з троянд або фігурок. Також великим попитом користуються молди для мастики, з яких виходять мережива. Як відомо, створити кондитерський мереживо вручну дуже важко, а на торті воно виглядає дуже ефектно. Різноманітність фігур, які можна створити за допомогою молд, не піддається опису: наприклад, це квіти, янголята, абстрактні композиції. Особливою популярністю користуються силіконові молди для мастики 3D. З їх допомогою створюються об'ємні скульптури, які так прикрашають святкові торти, у тому числі весільні фігурки нареченого і нареченої.
Для дитячого торта серед них можна знайти дуже деталізовані форми ведмежат та інших тварин, а також машинки, які так подобаються хлопцям. Таким чином, молди для мастики дозволяють створити складний і цікавий декор в найкоротші терміни. Працювати з ними можна, навіть не маючи здібностей до ліплення фігур. У нашому Інтернет-магазині ви знайдете широкий вибір силіконових молд. Скористайтеся ними, щоб ваші торти стали витвором мистецтва.
- Як правильно темперувати шоколадОсь уже скільки років шоколад є найдивовижнішим на планеті їстівним інгредієнтом. За рахунок зміни його температури з ним відбуваються неймовірні метаморфози. Поговоримо сьогодні про темперування.