Змішуємо кольору!
Якщо Ви творча людина і не боїтеся експериментувати c палітрою фарб під час створення своїх шедеврів з мастики, крему і айсинга, або у Вас немає під рукою потрібного кольору барвника, ми пропонуємо Вам кілька нескладних формул для реалізації Ваших яскравих задумів!
Отже, запам'ятовуємо!
чорний = коричневий+синій+червоний в рівних пропорціях
чорний = коричневий+синій.
сірий і чорний = синій, зелений, червоний і жовтий змішуються в рівній пропорції,а потім на око додається той чи інший.
чорний = червоний, зелений і синій. Можна додатково додати і коричневий.
тілесний = червоної і жовтої фарби.... саму малість. Після вимішування, якщо жовтіє, то додати трошки червоної, якщо рожевіє трохи жовтої фарби. Якщо колір дуже насичений вийшов додати шматочок білої мастики і вимісити заново
темно-вишневий = червоний + коричневий + трохи синього (блакитного)
полуничний = 3 частини рожевого+1ч.червоного
туркиз = 6 ч. небесно-блакитного+1ч.жовтого
серебрянно-сірий = 1ч.чорного+1ч.синього
темно червоний = 1ч.червоного+трохи чорного
колір іржі = 8год.помаранчевого+2ч.червоного+1ч.коричневого
зеленуватий = 9год.небесно блакитного+трохи жовтого
світло зелений = 2ч.фіолетового+3ч.жовтого
темно зелений = зелений+трохи чорного
лаванда = 5год.рожевого+1ч.сереневого
тілесний = трохи мідного кольору
морської = 5год. синього+1ч.зеленого
персиковий = 2ч. помаранчевого+1ч. темно жовтого
темно рожевий = 2ч. червоного+1ч.коричневого
темно синій = 1ч. синій+1ч. Бузковий
авокадо = 4ч. жовтого+1ч.зеленого+трохи чорного
корал = 3год.рожевого+2ч.жовтого
золотий = 10ч.жовтого+3ч.помаранчевого+1ч.червоного
зливу = 1ч.фіолетового+трохи червоного
оранжевий = червоний + жовтий
абрикосовий = червоний + охра + білила
коричневий = червоний + зелений = коричневий
фіолетовий = червоний + синій
чорний = червоний + синій + зелений
лимонний = жовтий + білий + зелений
зелений = жовтий + блакитний або синій
охра = жовтий + коричневий
тютюновий = жовтий + зелений + білий + червоний
морська хвиля = синій + зелений
теракот = оранжевий + коричневий
кави з молоком = червоний + білий
бежевий = коричневий + білий + жовтий
світло жовтий = зелений+жовтий, більше жовтого,+білий
бузковий = синій+червоний+білий, більше червоного і білого, +білий = світло-бузковий
бузковий = червоний з синім, причому переважає червоний
фісташковий = жовтий + невелику кількість синього
Яскравих і оригінальних робіт, дорогі клієнти!
- Як правильно темперувати шоколадОсь уже скільки років шоколад є найдивовижнішим на планеті їстівним інгредієнтом. За рахунок зміни його температури з ним відбуваються неймовірні метаморфози. Поговоримо сьогодні про темперування.