Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1461 відгук
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Блістерна форма для шоколаду — Серце-пазл

    • В наявності
    • Код: 1/3-055

    Ціну уточнюйте

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

    Замовлення тільки за телефоном

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Блістерна форма для шоколаду — Серце-пазл
    Блістерна форма для шоколаду — Серце-пазлВ наявності
    Ціну уточнюйте
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Інформація для замовлення

    Розмір планшетки — 10,7х25,3 см

    Розмір комірки — 9х7,5 см

    З створенням фігурок із шоколаду сьогодні експериментують багато господині. Це зовсім не складно, і за силою навіть новачкові в кулінарії. Але крім вибору шоколада для фігурок, є ще й інший важливий момент. Щоб Ваш виріб вийшов гарним, рівним і акуратним, Вам знадобиться спеціальна форма. Такі форми Ви можете придбати в нашому інтернет-магазині ТОВ "Східний Торговий Альянс".

    Як користуватися формами для шоколаду?

    Нову, щойно куплену формочку для шоколаду потрібно підготувати до використання. Для цього її треба промити теплою водою з мийним засобом і як треба висушити, щоб шоколад не прилипав до форми.

    Потім треба не до країв залити готову розтоплену шоколадну масу у форму. Після потрібно простежити, щоб не залишилося бульбашок повітря, інакше зовнішній вигляд цукерки буде зіпсований. Щоб вийшов повітря, обережно постукайте пластиковою формою на поверхні стола. Це також допоможе шоколаду рівномірніше розподілитися на всій площі формочки.

    Заготовки фігурки прямо у формі поміщають у холодильну камеру. За певний рецептом час — зазвичай це 10-20 хвилин — можна діставати вже готовий шоколад. Для цього накрийте форму рушником і переверніть її: шматочки шоколаду мають випасти. Якщо цього не сталося, силіконова форма дає змогу акуратно видавити цукерки, а полікарбонатною можна злегка постукати. Не треба торкатися до поверхні солодощів руками, інакше залишаться негарні відбитки.

    Використовуйте форми для шоколаду, і Ви зможете зробити свій авторський шоколад не просто смачним, а й красивим!

    • Ціна: Ціну уточнюйте

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner