Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1462 відгуків
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Блістерна форма для шоколаду — Кора дуба

    • В наявності
    • Код: 0/1-022

    45 

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Блістерна форма для шоколаду — Кора дуба
    Блістерна форма для шоколаду — Кора дубаВ наявності
    45 
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Інформація для замовлення

    Розмір планшетки — 21х27 см

    З створенням фігурок із шоколаду сьогодні експериментують багато господині. Це зовсім не складно, і за силою навіть новачкові в кулінарії. Але крім вибору шоколада для фігурок, є ще й інший важливий момент. Щоб Ваш виріб вийшов гарним, рівним і акуратним, Вам знадобиться спеціальна форма. Такі форми Ви можете придбати в нашому інтернет-магазині ТОВ "Східний Торговий Альянс".

    Як користуватися формами для шоколаду?

    Нову, щойно куплену формочку для шоколаду потрібно підготувати до використання. Для цього її треба промити теплою водою з мийним засобом і як треба висушити, щоб шоколад не прилипав до форми.

    Потім треба не до країв залити готову розтоплену шоколадну масу у форму. Після потрібно простежити, щоб не залишилося бульбашок повітря, інакше зовнішній вигляд цукерки буде зіпсований. Щоб вийшов повітря, обережно постукайте пластиковою формою поверхнею столу. Це також допоможе шоколаду рівномірніше розподілитися на всій площі формочки.

    Заготівки фігурки прямо у формі поміщають у холодильну камеру. За певний рецептом час — зазвичай це 10-20 хвилин — можна діставати вже готовий шоколад. Для цього накрийте форму рушником і переверніть її: шматочки шоколаду мають випасти. Якщо цього не сталося, силіконова форма дає змогу акуратно видавити цукерки, а полікарбонатною можна злегка постукати. Не треба торкатися до поверхні солодощів руками, інакше залишаться негарні відбитки.

    Використовуйте форми для шоколаду, і Ви зможете зробити свій авторський шоколад не просто смачним, а й красивим!

    • Ціна: 45 

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner