Інвертний сироп — 81% Laped — 5 кг
- В наявності
1 169 ₴/упаковка
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Навіщо потрібен інвертний сироп? Він стане в пригоді вам для приготування зефіру, маршмелоу, його можна використовувати в рецептах хліба. Відмінність інвертного сиропу від звичайного цукру в тому, що інвертний сироп має антикристалізаційні властивості, простіше кажучи, випічка, зефір, крем або ганаш, приготований із цим сиропом, не будуть засахиратися під час зберігання і довше зберігаються в первозданному вигляді. Ідеально інвертний цукровий сироп підійде для молочних десертів, морозива, мусів, ганашів, джемів, кремів, карамелі, мармеладу та цукерок. За фізико-хімічною сумішшю схожий на мед. Рекомендована заміна сахарози в рецептурі до 20%.
Склад: інвертований цукор, вода
Харчова цінність у 100 г продукту: білки 0.00 г, жири 0.00 г, вуглеводи 83.00 г.
Енергетична цінність у 100 г продукту: 324 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Laped |
- Ціна: 1 169 ₴/упаковка