Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1460 відгуків
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Полікарбонатна форма для шоколаду — півсфера — 15 комірок

    • Немає в наявності
    • Код: 4914

    146 

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Полікарбонатна форма для шоколаду — півсфера — 15 комірок
    Полікарбонатна форма для шоколаду — півсфера — 15 комірокНемає в наявності
    146 
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Інформація для замовлення

    Полікарбонатні форми використовуються для професійної роботи з шоколадом, відливання корпусних цукерок, виготовленні авторського шоколаду.
    Основні переваги полікарбонатних форм складаються в особливостях самого матеріалу. Він міцний і довговічний, не деформується від перепаду температур, нейтральний, не вбирає запахів і не впливає на смак і запах шоколаду.

    Важлива відмінність полікарбонатних форм від силіконових полягає в їхній конструкції, яка дає змогу отримувати ідеально рівні краї корпусних цукерок. Це досягається завдяки наявності спеціальних жолобків периметром комірок форм, куди стікають надлишки шоколаду. Ще одна критична відмінність — це жорсткість матеріалу. Полікарбонатні форми не гуляють і не гнуться під час роботи з ними, що дає змогу отримувати гарантовано чудовий результат під час кожного циклу роботи.

    В асортименті виробників можна побачити полікарбонатні форми для цукерок, плиток шоколаду, а також 3D фігур, які самі по собі є закінченим кондитерським витвором.

    Під час роботи з полікарбонатними формами використовується темперований кондитерський шоколад. Як начинка можуть слугувати фісташкова паста, праліне, мармелад, ганаш, карамель. 

    • Ціна: 146 

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner