Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1452 відгуків
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Чорниця сублімована - ціла - 5-8 мм - 50 г

    • В наявності
    • Оптом і в роздріб

    260 /упаковка

    Показати оптові ціни
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Чорниця сублімована - ціла - 5-8 мм - 50 г
    Чорниця сублімована - ціла - 5-8 мм - 50 гВ наявності
    260 /упаковка
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Інформація для замовлення

    Спосіб вживання: додавати в каші, напої, чай, тістечка, десерти.

     

    Вироблено методом сублімаційної сушки з збереженням всіх корисних речовин і властивостей продукту.

     

    Підходить для дитячого, вегетаріанського і дієтичного харчування.

     

    Сублімація - єдина ощадна технологія, яка не тільки зберігає, але і конвертує все те корисне, що існує в натуральному споконвічному продукті. Процес сублімації включає в себе 2 основні етапи: заморожування і сушіння. Під час сублімаційного сушіння видаляється волога, шляхом випаровування льоду. Важливо те, що сублимант не піддається тепловій обробці, тим самим має більшу харчову цінність, ніж законсервований іншим способом, наприклад, тепловий або мікрохвильовій сушкою, продукт. Основна ідея сублімації полягає в найбільш щадному режимі консервації, що дозволяє зберегти більше 95% корисних речовин, природний смак, колір і запах, що робить непотрібним застосування яких би то не було ароматизаторів, консервантів і барвників. Одне з найважливіших властивостей – зменшення ваги продукту за рахунок видалення з нього води. Важливо знати, у скільки разів зменшився вага продукту і в скільки разів він зросте при відновленні. Ці характеристики називаються коефіцієнтами Сублімації і Дегідратації. Для збільшення коефіцієнта сублімації більша частина продуктів перетертої майже в порошок. Можна сублімувати продукцію і порізавши шматочками, але вона буде важити трохи більше. Сублімовані продукти не вимагають спеціальних умов зберігання. При цьому не псуються дуже довго, головне, щоб продукція зберігалася без доступу вологи.

     

    Переваги сублимантов :

    - Збереження понад 95% поживних речовин, мікроелементів, вітамінів;

    - Значне зменшення ваги продукту;

    - Тривалі терміни зберігання;

    - Легкість приготування, а так само відсутність відходів;

    - Відсутність ароматизаторів, консервантів та барвників;

    - Рекомендовано для дитячого і дієтичного харчування.

     

    Як можна використовувати сублиманты? Краще всього – є, попередньо розмочивши у воді. Відновлюються вони від 2 до 5 хвилин, залежно від продукту і температури води.

    Варіння жоден сублімований продукт не вимагає. Більш того, сублимантам достатньо навіть холодної води, але чим вода тепліше, тим швидше відновиться продукт. Тому готові страви краще розводити теплою водою.

    • Ціна: 260 /упаковка

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner