Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1464 відгуків
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Силіконовий молд - Пір'я - Ø6см

    • В наявності
    • Оптом і в роздріб
    • Код: 2792

    60 

    Показати оптові ціни

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Силіконовий молд - Пір'я - Ø6см
    Силіконовий молд - Пір'я - Ø6смВ наявності
    60 
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    - Розмір молда: 6х6 см

    - Розміри пір'я:

    • Велике перо: 5х1,5 см

    • Маленьке перо: 4х1,2 см

    - Матеріал — харчовий силікон

    Поради щодо роботи з молдами.

    1. Молд має бути сухим. Перед тим, як заповнити молд мастикою, його треба ретельно посипати крохмалем.

    2. Наповнити молд мастикою. Якщо Ви використовуєте 3D-молд, який складається з двох частин, то після наповнення потрібно трохи змастити мастику водою (тільки стикувальні деталі), скласти молд і обжати.

    3. Помістити в морозильну камеру на 15-20 хв. Масивні молди потрібно потримати в морозилці довше.

    4. Із замороженого молда акуратно, неквапом, дістати фігурку.

    Після того, як ви дістали фігурку, важливо дати їй обсохнути кілька годин, а після цього вже можна розфарбовувати.

    Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд у мікрохвильову піч і ще раз обтискати, а потім уже помістити в морозильну камеру.

    Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже сильно струсити (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струсювання, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочалений жорсткий пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується насилу, можна заморозити її до нижчої температури.

    Основні атрибути
    Країна виробникКитай
    МатеріалСилікон
    • Ціна: 60 

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner