
Декоративні перлини
- В наявності
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
+380 (95) 223-31-11
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення
Незамінним елементом святкового декору кондитерських виробів можуть стати цукрові намистинки і сердечка. Даний вид кондитерських прикрас, використовується в якості елементів декору на зовнішніх частинах тортів, тістечок і морозива. Їстівні цукрові намистинки і сердечка вкриті кольоровою, перламутровою срібною або золотою глазур'ю. Розміщуються на готовому виробі, вкритому кремом, желе або цукровою пастою (мастикою). Покриваючи невеликі ділянки поверхні, перлини роблять її неповторною, надаючи виробу шикарний і незабутній вигляд. В композиції з іншими елементами декору (наприклад вафельними квітами і вершками), вони додадуть торта або тістечка ще більш святковий і вишуканий вигляд.
Зберігаються цукрові перлини в прохолодному, захищеному від попадання прямих сонячних променів місці, при кімнатній температурі. Термін придатності - 2 роки.
Зберігаються цукрові перлини в прохолодному, захищеному від попадання прямих сонячних променів місці, при кімнатній температурі. Термін придатності - 2 роки.
- Ціна: Ціну уточнюйте