
Полікарбонатна форма для шоколаду — Плитка "Біте скло" — 3 комірки
- В наявності
- Код: 5388
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Полікарбонатні форми використовуються для професійної роботи з шоколадом, відливання корпусних цукерок, виготовленні авторського шоколаду.
Основні переваги полікарбонатних форм складаються в особливостях самого матеріалу. Він міцний і довговічний, не деформується від перепаду температур, нейтральний, не вбирає запахів і не впливає на смак і запах шоколаду.
Важлива відмінність полікарбонатних форм від силіконових полягає в їхній конструкції, яка дає змогу отримувати ідеально рівні краї корпусних цукерок. Це досягається завдяки наявності спеціальних жолобків периметром комірок форм, куди стікають надлишки шоколаду. Ще одна критична відмінність — це жорсткість матеріалу. Полікарбонатні форми не гуляють і не гнуться під час роботи з ними, що дає змогу отримувати гарантовано чудовий результат під час кожного циклу роботи.
В асортименті виробників можна побачити полікарбонатні форми для цукерок, плиток шоколаду, а також 3D фігур, які самі по собі є закінченим кондитерським витвором.
Під час роботи з полікарбонатними формами використовується темперований кондитерський шоколад. Як начинка можуть слугувати фісташкова паста, праліне, мармелад, ганаш, карамель.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Скло |
- Ціна: Ціну уточнюйте