Кандурин «Фіолетовий» 10г
- В наявності
- Код: 047
80 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Артикул 120.047 — розмір частинок 10-60 μm Термін придатності — 60 місяців. Зберігати за температури не вище ніж 25 градусів і відносної вологості повітря 70%
Ефектний перламутровий пігмент Кандурин — робить будь-який кондитерський виріб блискучим і незабутнім! Незамінний для декорування тортів, тістечок, десертів на ювілях, весільних урочистостях.
Харчовий барвник Кандурин — порошкуватий барвник, який використовується для нанесення золотого та срібного блиску на поверхні виробів із шоколаду, марципану, цукрової мастики, глазурі. Може фарбувати та прозорі маси (желе, мармелад, гель, карамель).
Рецепт:
Печиво «Зачарування»
Борошно — 350 г, цукор — 150 г, вершкове масло — 200 г, ванільний цукор — 2 ч. л., яйце — 1 шт., какао — 3 ст.л., розпушувач — 1 ч.л., шоколад (шоколадн. глазур) — 100 г
Вершкова олія розтерти з цукром і ванільним цукром.
Додати яйце, какао, розпушувач і борошно. Замісити тісто.
За допомогою качалки розкачати тісто завтовшки приблизно 5 мм. брак фігурки.
Випікати впродовж 15-20 хвилин за температури 180 градусів до готовності. Охладить.
Розтопити шоколадну глазур, нанести на поверхню охололих виробів. Коли глазур застигне, за допомогою пензлика покрити печиво барвником «Кандурин» для надання блискучого, святкового блиску.
Основні | |
---|---|
Виробник | Merck |
Вид та форма випуску | Кандурин |
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: 80 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Пластикова банка