Буряк сублімований — порошок — 0-1 мм — 50 г
- В наявності
- Оптом і в роздріб
134 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Спосіб уживання: додавати в каші, напої, чай, у пироги, десерти.
Вироблено методом сублімаційного сушіння зі збереженням усіх корисних речовин і властивостей продукту.
Підходить для дитячого, вегетаріанського та дієтичного харчування.
Сублімація — єдина збережена технологія, яка не тільки зберігає, а й конвертує все те корисне, що є в натуральному споконвічному продукті. Процес сублімації містить 2 основні етапи: заморожування й сушіння. Під час сублімаційного сушіння видаляється волога, способом випаровування льоду. Важливо те, що сублімант не піддається тепловій обробці, у такий спосіб має більшу харчову цінність, ніж законсервований іншим способом, наприклад, тепловий або мікрохвильовий сушок, продукт. Основна ідея сублімації полягає в найбільш щадному режимі консервації, що дає змогу зберегти понад 95% корисних речовин, природний смак, колір і запах, що робить непотрібним застосування будь-яких ароматизаторів, консервантів і барвників. Одна з найважливіших властивостей — зменшення ваги продукту завдяки виведенню з нього води. Важливо знати, скільки разів зменшився вага продукту та скільки разів він росте під час відновлення. Ці характеристики називаються коефіцієнтами Сублімації та Дегідрації. Для збільшення коефіцієнта сублімації велика частина продуктів перетерту майже в порошок. Можна сублімувати продукцію й порізавши шматочками, але вабити вона буде трохи більше. Сублімовані продукти не потребують спеціальних умов зберігання. Водночас не псуються дуже довго, головне, щоб продукція зберігалася без доступу вологи.
Переваги сублімантів:
- Збереження понад 95% поживних речовин, мікроелементів, вітамінів;
- Суттєве зменшення ваги продукту;
- Тривалі терміни зберігання;
- Легкість у приготуванні, а також брак відходів;
- Немає ароматизаторів, консервантів і барвників;
- Рекомендовано для дитячого та дієтичного харчування.
Як можна використовувати субліманти? Найкраще — є, попередньо розмочивши у воді. Відновлюються вони від 2 до 5 хвилин, залежно від продукту та температури води.
Варки жоден сублімований продукт не вимагає. До того ж сублімантам досить навіть холодної води, але чим вода тепліша, тим швидше відновиться продукт. Тому готові страви краще розводити теплою водою.
- Ціна: 134 ₴/упаковка