Драже з молочного шоколаду — Різнобарвне Ø10 мм — 1 кг
- В наявності
980 ₴/кг
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Розміщуються на готовому виробі, покритому кремом, желе або цукровою пастою.
Незамінним елементом святкового декору кондитерських виробів можуть стати цукрові намистинки та сердечка. Цей вид кондитерських прикрас використовується як елемент декору на зовнішніх частинах тортів, тістечок і морозива. Їстівні цукрові намистинки та сердечка покриті кольоровою, перламутровою срібною або золотою глазур'ю. Розміщуються на готовому виробі, покритому кремом, желе або цукровою пастою (мастикою). Покриваючи невеликі ділянки поверхні, перлини роблять її блискучою, надаючи виробу шикарного та незабутнього вигляду. У композиції з іншими елементами декору (наприклад, вафельними квітами та вершками), вони додадуть торту або тістечку ще святковішого та вишуканішого вигляду.
Зберігаються цукрові перлини в прохолодному, захищеному від потрапляння прямих сонячних променів місці, за кімнатної температури.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 980 ₴/кг
- Спосіб упаковки: Пластикова банка 200 г