Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1506 відгуків
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Новинка

    Молд силіконовий — Бантики, ґудзики, блискавки

    • Немає в наявності

    80 ₴

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Молд силіконовий — Бантики, ґудзики, блискавки
    Молд силіконовий — Бантики, ґудзики, блискавкиНемає в наявності
    80 ₴
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    - Розмір: 19,8x12,7x1,1 см.

    - Матеріал — харчовий силікон

    - Витримують температуру від -40 до +220°

    Поради щодо роботи з молдами.

    1. Молд має бути сухим. Перед тим, як заповнити молд мастикою, його треба ретельно посипати крохмалем.

    2. Наповнити молд мастикою. Якщо Ви використовуєте 3D-молд, який складається з двох частин, то після наповнення потрібно трохи змастити мастику водою (тільки стикувальні деталі), скласти молд і обжати.

    3. Помістити в морозильну камеру на 15-20 хв. Масивні молди потрібно потримати в морозилці довше.

    4. Із замороженого молда акуратно, неквапом, дістати фігурку.

    Після того, як ви дістали фігурку, важливо дати їй обсохнути кілька годин, а після цього вже можна розфарбовувати.

    Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд у мікрохвильову піч і ще раз обтискати, а потім уже помістити в морозильну камеру.

    Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже сильно струсити (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струсювання, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочалений жорсткий пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується насилу, можна заморозити її до нижчої температури.

    Основні атрибути
    Країна виробникКитай
    • Ціна: 80 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner