
Альбумін — сухий яєчний білок — 250 г Швеція
- В наявності
325 ₴
+380 (95) 223-31-11
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення
Яєчний білок — це один із найбільш якісних і недорогих джерел протеїну.
Суцільний яєчний білок вважається еталонним з усіх інших білків, оскільки він має найвищий ступінь засвоюваності.
Альбумін — це очищена форма яєчного білка в порошку, позбавлена цукру в процесі виробництва. Його характеризують підвищена збивна здатність і стійкість піни. 1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць.
Властивості Альбуміну дають змогу використовувати під час приготування бісквітів, безе, зефіру, коктейлів, меренгу та ін.
В 1 чайній ложці 4 грами.
В 1 столовій ложці 14 грамів.
Сухий альбумін застосовується з водою в пропорції 1:9.
Суцільний яєчний білок вважається еталонним з усіх інших білків, оскільки він має найвищий ступінь засвоюваності.
Альбумін — це очищена форма яєчного білка в порошку, позбавлена цукру в процесі виробництва. Його характеризують підвищена збивна здатність і стійкість піни. 1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць.
Властивості Альбуміну дають змогу використовувати під час приготування бісквітів, безе, зефіру, коктейлів, меренгу та ін.
В 1 чайній ложці 4 грами.
В 1 столовій ложці 14 грамів.
Сухий альбумін застосовується з водою в пропорції 1:9.
Склад:
100% натуральний яєчний білок,
Харчова цінність продукту на 100 г,
Білки — 82,4 г,
Жири — 1,8 г,
Вуглеводи — 1,2 г,
Енергетична цінність продукту: 350 ккал.
Зберігати за t від +4 до +200 °C і відносної вологості до 75%.
Термін придатності 24 місяці.
- Ціна: 325 ₴