Желатин харчовий — Польща — 0,5 кг
- В наявності
500 ₴
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Желатин — це безбарвний порошок без запаху та смаку, який застосовують як загусник у кулінарії для жування. До складу желатину входить багато корисних речовин. Він на 85% складається з білків, це амінокислоти — гліцин, аланін, глутамінова й аспарагінова кислота, протеїни та мінерали.
Застосовують желатин у кулінарії для приготування желе, мармеладу, мусів, суфле, морозива, пудингів, йогуртів, а також для рибних і м'ясних консервів, заливного, холодцю. Використовують желатин для освітлення пива та вина. Але корисні властивості желатину цим не обмежуються, його використовують у косметології та медицині. Саме завдяки колагену, основним складником, і проявляються лікувальні властивості желатину. Його вживають для зміцнення суглобів і хрящових тканин, для омолодження шкіри.
- Ціна: 500 ₴