
Желатин листовий — Ewald Німеччина — 1 кг Gold
- В наявності
1 800 ₴/кг
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Желатин застосовується під час приготування заливних, желе, тортів, цукерок, мусів, кремів, суфле та зефіру. Листовий желатин широко використовується професійними кондитерами, тому що зручний і простий у застосуванні, не розсипається й не вимагає зважування. Замочувати листовий желатин можна в будь-якій кількості рідини, він набухає буквально за кілька хвилин і розчиняється за кілька секунд під час нагрівання.
Желатин виробляється із суміші білкових речовин тваринного походження. Це повністю натуральний продукт без жодних штучних добавок.Основна речовина, що становить основу желатину — колаген. Також в його складі є мікроелементи й амінокислоти, сприяють збереженню та відновленню сполучних тканин і хрящів. Тому страви, що містять желатин, особливо рекомендуються у разі дієтичного харчування, у разі травм кісток і суглобів, людей похилого віку, , а також усім, хто бажає покращити стан кожи, волос и нігтів, зробити суглоби більш рухомими й еластичними.
Один листочок желатину важить приблизно 5 г
Витрата: щоб отримати ніжне, легке желе беруть 1 аркуш на 120-150 г рідкої основи (сок, бульйон, молоко тощо), для щільнішого желе — 1 аркуш на 100 г рідкої основи
Застосування: необхідну кількість желатину опустити в холодну воду на 2-3 хвилини
1 способ - злегка віджати попередньо замочений желатин і додати до підігрітої рідкої основи
2 способ - попередньо замочений желатин розтопити в невеликій кількості рідини (у мікрохвильовій печі, на паровій бані або в каструлі з товстим дном) і потім змішати з рідкою основою
Розчиняється желатин за 2-3 секунди.
Склад: желатин харчовий
Термін придатності: 3 роки
Зберігати: у сухому прохолодному місці, за температури не вище 25'C і відносної вологості повітря не більш ніж 75%
- Ціна: 1 800 ₴/кг