
Ксантанова камедь — Criamo — 100 г
- Немає в наявності
90 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
+380 (95) 223-31-11
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення
Кожен кондитер, як алхімік, створює свою секретну формулу солодкого золота, і тільки він знає, що навіть дрібка одного інгредієнта може змінити результат його роботи. Кондитерські інгредієнти Criamo — на допомогу досвідченим і початківцям майстрам.
Ксантановий камедь Е415 часто застосовується кондитерами в усьому світі. Основною властивістю добавки є збільшення в'язкості рідини. На відміну від інших загусників, камедь характеризується стабільністю властивостей у широкому діапазоні кислотності та температур. З огляду на нешкідливий вплив на організм ксантанова камедь застосовується в харчових продуктах. Часто трапляється в салатах, соусах. Допомагає зберігати однорідну консистенцію. Додається до борошна для надання тіста більшої клейкості та в'язкості. Під час виробництва майонеза камедь використовується для поліпшення зв'язуваності жирової емульсії та штучних яєчних білків. Добавка здатна зменшити втрати рідини під час зберігання харчових продуктів та їх термічного оброблення. Загалом, ксантанова камедь застосовується під час виробництва: вершків і морозива для отримання консистенції крему; молочних напоїв із наповнювачами з фруктів і ягід як стабілізувальний агент; м'ясних, молочних, рибних продуктів; для забезпечення кристалізації льоду; для утримання вологи, приготування розсолодів у промисловості з перероблення м'яса; у виробництві мармеладу та кондитерських виробів.
Ксантановий камедь Е415 часто застосовується кондитерами в усьому світі. Основною властивістю добавки є збільшення в'язкості рідини. На відміну від інших загусників, камедь характеризується стабільністю властивостей у широкому діапазоні кислотності та температур. З огляду на нешкідливий вплив на організм ксантанова камедь застосовується в харчових продуктах. Часто трапляється в салатах, соусах. Допомагає зберігати однорідну консистенцію. Додається до борошна для надання тіста більшої клейкості та в'язкості. Під час виробництва майонеза камедь використовується для поліпшення зв'язуваності жирової емульсії та штучних яєчних білків. Добавка здатна зменшити втрати рідини під час зберігання харчових продуктів та їх термічного оброблення. Загалом, ксантанова камедь застосовується під час виробництва: вершків і морозива для отримання консистенції крему; молочних напоїв із наповнювачами з фруктів і ягід як стабілізувальний агент; м'ясних, молочних, рибних продуктів; для забезпечення кристалізації льоду; для утримання вологи, приготування розсолодів у промисловості з перероблення м'яса; у виробництві мармеладу та кондитерських виробів.
- Ціна: 90 ₴