Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1461 відгук
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик
  • Желатин листовий — Ewald Німеччина — 5 г — 1 аркуш

    • В наявності

    15 /лист

    Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
    Желатин листовий — Ewald Німеччина — 5 г — 1 аркуш
    Желатин листовий — Ewald Німеччина — 5 г — 1 аркушВ наявності
    15 /лист
    +380 (95) 223-31-11
    • +380 (63) 465-31-11
    • +380 (97) 307-31-11
    Опис
    Інформація для замовлення

    Желатин застосовується під час приготування заливних, желе, тортів, цукерок, мусів, кремів, суфле та зефіру. Листовий желатин широко використовується професійними кондитерами, тому що зручний і простий у застосуванні, не розсипається й не вимагає зважування. Замочувати листовий желатин можна в будь-якій кількості рідини, він набухає буквально за кілька хвилин і розчиняється за кілька секунд під час нагрівання.

    Желатин виробляється із суміші білкових речовин тваринного походження. Це повністю натуральний продукт без жодних штучних добавок.Основна речовина, що становить основу желатину — колаген. Також в його складі є мікроелементи й амінокислоти, сприяють збереженню та відновленню сполучних тканин і хрящів.  Тому страви, що містять желатин,  особливо рекомендуються у разі дієтичного харчування, у разі травм кісток і суглобів, людей похилого віку, , а також усім, хто бажає покращити стан кожи, волос и нігтів, зробити суглоби більш рухомими й еластичними. 

    Один листочок желатину важить приблизно 5 г

    Витрата: щоб отримати ніжне, легке желе беруть 1 аркуш на 120-150 г рідкої основи (сок, бульйон, молоко тощо), для щільнішого желе — 1 аркуш на 100 г рідкої основи 

     

    Застосування: необхідну кількість желатину опустити в холодну воду на 2-3 хвилини

    1 способ - злегка віджати попередньо замочений желатин і додати до підігрітої рідкої основи

    2 способ - попередньо замочений желатин розтопити в невеликій кількості рідини (у мікрохвильовій печі, на паровій бані або в каструлі з товстим дном) і потім змішати з рідкою основою

    Розчиняється желатин за 2-3 секунди. 

    Склад: желатин харчовий

    Термін придатності: 3 роки

    Зберігати: у сухому прохолодному місці, за  температури не вище 25'C і відносної вологості повітря не більш ніж 75%

     

    • Ціна: 15 /лист

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner