Марципан — мигдальна паста 27% Німеччина — 1 кг
- Немає в наявності
285 ₴
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Марципан — це суміш подрібненого в борошно мигдалю та цукрового сиропу або цукрової пудри. Іноді марципаном називають також масу з інших горіхів, а також вироби з нею.
Марципан містить безліч вітамінів і корисних мінералів.
Таємниця традиційного рецепта марципана лежить у точному співвідношенні пропорцій мигдалю та цукру.Основний компонент марципана — це мигдаль, тому відомо, що, крім тонкого смаку, марципан має унікальні властивості, містить корисні вуглеводи, вітаміни B і E, протеїни, магній, калій, кальцій, фосфор і залізо. Саме тому, якщо йдеться про здорове харчування, то марципан, у разі щоденного споживання, робить цінний внесок у наше здоров'я й бореться з такими болями цивілізації як серцева недостатність і порушення обміну речовин.
Крім того, мигдаль постачає мінеральні речовини — магній, калій і кальцій для функції нервів і м'язової функції.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: 285 ₴