Louis Francois — Інвертний цукор (тримолін) — 15 кг
- Немає в наявності
- Тільки оптом
132 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 15 кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
+380 (95) 223-31-11
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення
Інвертний цукровий сироп, який також називають тримолін, являє собою білу пасту, використовувану в кондитерських виробах для уповільнення процесу кристалізації цукрів.
Має низку переваг:
- покращує термін придатності та текстуру тіста
- стабілізує вологу
- надає хрустку та золотисту скоринку
- зберігає м'якість і свіжість продуктів
- зберігає всі смакові якості
- запобігає висиханню під час розморожування
- Ціна: 132 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 15 кг