Рис повітряний - Кульки какао (2-4 мм) — 1 кг
- Немає в наявності
115 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- +380 (63) 465-31-11
- +380 (97) 307-31-11
Екструзійний напівфабрикат, специфікація No 23-1. Упаковка 1 кг. и 8 кг. Розмір: 2-4 мм.
Екструзійні напівфабрикати сьогодні впевнено увійшли до лінійки харчових інгредієнтів, використовуваних підприємствами харчової промисловості під час створення легких і здорових харчових продуктів. Традиційно екструдини використовуються в кондитерській галузі, у виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів, молочних продуктів і м'ясних напівфабрикатів. Покриття екструдатів захисним шаром глазурі також дає змогу використовувати їх як інгредієнти під час виробництва таких продуктів, як морозиво, йогурти й багато іншого.
Рекомендації щодо застосування текстурованого борошна в хлібопічності:
У виробництві хлібобулочних виробів текстуроване борошно вноситься разом із борошном, водночас кількість борошна зменшують на масу рівну вагу текстурованого борошна, а кількість води збільшують. Як показала практика, кількість вносної текстурату не має перевищувати 7% від загальної маси борошна.
У разі безперервного процесу тестування тектуроване борошно вноситься в закваску або опару.
Під час приготування дріжджового тіста безопренним способом із додаванням тектурованого борошна якість продукції аналогічна традиційному опарному способу, тому можна замінити тривалий опарний спосіб на безопарний без зміни якості готової продукції;
У бісквітне, олійно-бісквітне та пісочне тісто текстуроване вноситься разом із пшеничним борошном у кількості до 3% від загальної кількості борошна. Подальший процес виробництва не змінюється.
- Ціна: 115 ₴/кг