Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1464 відгуків
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик

Рослинні вершки - Decor Up 27% Master Martini - 1 літр

  • Немає в наявності

75 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

+380 (95) 223-31-11
  • +380 (63) 465-31-11
  • +380 (97) 307-31-11
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Рослинні вершки - Decor Up 27% Master Martini - 1 літр
Рослинні вершки - Decor Up 27% Master Martini - 1 літрНемає в наявності
75 
+380 (95) 223-31-11
  • +380 (63) 465-31-11
  • +380 (97) 307-31-11
Опис
Інформація для замовлення

Рослинні вершки — продукт, який отримав широке застосування в харчовій промисловості. Вони являють собою емульсію кремоподібної консистенції, компонентами якої є вода та суто рослинні жири. Виробляються такі вершки з пальмової, кокосової, сафлорової та бавовняної олії, рослинних цукрів, стабілізаторів і барвників.

Рослинні вершки не містять холестерину, вони мають чудовий смак. Вершки можуть вживати люди, які дотримуються посту, потребують безглютенової й безказнеїнової дієти, вегетаріанці. Рослинні вершки використовуються для приготування  кондитерських виробів, десертів і морозива.

Вміст жиру — 27%.

Переваги:

  • швидко збиваються;
  • збільшують об'єм у кілька разів завдяки увімкненню повітря;
  • упродовж довгого часу зберігають чіткий малюнок;
  • не розпливаються й не осідають;
  • легко фарбуються й ароматизуються;
  • можуть бути змішані з різними смаковими добавками (сироп, шоколадні креми тощо)

Рослинні жири, як відомо, легко засвоюються організмом, тому вважаються дієтичною їжею.

Застосування:

Перед збиванням суміш «Декор Ап» охолоджують до 5-8 °C ( тривалість охолодження не менш ніж 12 годин). Збивати за температури 1-5 °C, 2 хвилини на повільній швидкості, потім 2 хвилини на високій до збільшення об'єму. Після цього збивати без зупинки до повного збільшення обсягу. На останній стадії збивання можна додавати до 200-300 мл цукрового сиропу або молока. Добре змішуються з різними добавками. У збитому стані стійкі до заморожування, термін зберігання 5 діб. 

 

  • Ціна: 75 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner