Продавець ООО «Восточный Торговый Альянс» розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1474 відгуків
«Восточный Торговый Альянс» — Кондитерское сырьё, украшения и инструментарий, печать съедобных фото.
+380 (95) 223-31-11
+380 (63) 465-31-11
+380 (97) 307-31-11
Додати відгук
Кошик

Рослинні вершки - Decor Up 27% Master Martini - 1 літр

  • В наявності

125 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

+380 (95) 223-31-11
  • +380 (63) 465-31-11
  • +380 (97) 307-31-11
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Рослинні вершки - Decor Up 27% Master Martini - 1 літр
Рослинні вершки - Decor Up 27% Master Martini - 1 літрВ наявності
125 
+380 (95) 223-31-11
  • +380 (63) 465-31-11
  • +380 (97) 307-31-11
Опис
Інформація для замовлення

Рослинні вершки – продукт, який отримав широке застосування в харчовій промисловості. Вони являють собою емульсію кремоподібної консистенції, компонентами якої є вода і виключно рослинні жири. Виробляються такі вершки з пальмового, кокосового, сафлорова та бавовняного масла, рослинних цукрів, стабілізаторів і барвників.

Рослинні вершки не містять холестерину, вони мають чудовий смак. Вершки можуть вживати люди, які дотримуються посту, потребують безглютенової і безказеиновой дієтою, вегетаріанці. Рослинні вершки використовуються для приготування кондитерських виробів, десертів і морозива.

Вміст жиру — 27%.

Переваги:

  • швидко збиваються;
  • збільшують обсяг у кілька разів за рахунок включення повітря;
  • протягом довгого часу зберігають чіткий малюнок;
  • не розпливаються і не осідають;
  • легко забарвлюються і ароматизируются;
  • можуть бути змішані з різними смаковими добавками (сироп, шоколадні крему і т. д.)

Рослинні жири, як відомо, легко засвоюються організмом, тому вважаються дієтичною їжею.

Застосування:

Перед збиванням суміш «Декор Ап» охолоджують до 5-8°C (тривалість охолодження не менше 12 годин). Збивати при температурі 1 – 5°C, 2 хвилини на повільній швидкості, потім 2 хвилини на високій до збільшення об'єму. Після цього збивати без зупинки до повного збільшення об'єму. На останній стадії збивання можна додавати до 200 – 300 мл цукрового сиропу або молока. Добре змішуються з різними добавками. У збитому стані стійкі до заморожування, термін зберігання 5 діб.

 

  • Ціна: 125 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner